Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/content/54/6950354/html/advancesolutions.org/index.php:3) in /home/content/54/6950354/html/advancesolutions.org/wp-content/plugins/adv_captcha/adv_captcha.php on line 12

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/content/54/6950354/html/advancesolutions.org/index.php:3) in /home/content/54/6950354/html/advancesolutions.org/wp-content/plugins/adv_captcha/adv_captcha.php on line 12
Engleski (Srednji) | Advance Škola računara Microsoft Obuke Kursevi Adobe Grafički Dizajn Web dizajn Programiranje Matematika za fakultete

Engleski (Srednji)

B1.2 nivo

Zašto Engleski – Srednji?

Engleski je najrasprostranjeniji jezik među ljudima koji govore strane jezike. Širom sveta uobičajeno je da ljudi sa različitih govornih područja koriste engleski jezik kako bi se međusobno sporazumeli.

Jedna od pet osoba na planeti govori ili barem razume engleski jezik.

Engleski je jezik nauke, avijacije, informatičke tehnologije i turizma. Poznavanje ovog jezika uvećava vaše šanse za pronalaženje dobrog posla u internacionalnim kompanijama u našej zemlji i inostranstvu.

Uspešnim završetkom ovog kursa bićete u stanju da razumete glavne tačke standardnog razgovora o temama koje se redovno javljaju na poslu, školi, slobodnom vremenu, itd. Bićete sposobni da rešavate većinu situacija koje se mogu javiti prilikom putovanja u oblastima gde se susreće govorni jezik; pisati jednostavne, povezane tekstove o temama koje su poznate ili od ličnog interesa i bićete u stanju da date opis doživljaja i događaja, nadanja i ambicija, kao i objašnjenja svojih mišljenja i planova.

▲ vrh strane

Ciljevi Kursa / Obuke

RAZUMEVANJE

Slušanje

Razumećete duže govore i predavanja, te pratiti čak i složenu argumentaciju ukoliko vam je tema barem donekle poznata.

Razumećete veći deo TV vesti i programa koji se bave tekućim događajima. Razumećete većinu filmova na standardnom jeziku.

Čitanje

Posle ovog kursa možete čitati članke i izveštaje koji obrađuju savremene probleme i u kojima pisac zauzima određene stavove ili izražava određena stajališta.

Možete čitati i razumeti savremenu književnu prozu.

GOVOR

Govorna interakcija

Moći ćete komunicirati dovoljno tečno i neusiljeno, što omogućava normalnu interakciju s izvornim govornikom. Tako možete aktivno učestvovati u raspravama u okviru poznatih situacija obrazlažući i braneći svoje stavove.

Govorna produkcija

Moći ćete jasno i podrobno govoriti o mnogim temama vezanim za područje svog interesa. Možete objasniti svoja stajališta o nekoj aktualnoj temi navodeći prednosti i nedostatke raznih pristupa.

PISANJE

Bićete sposobni napisati jasan, podroban tekst o velikom broju tema iz područja svog interesa ili napisati esej/izveštaj prenoseći informaciju ili navodeći razloge za ili protiv određenog stajališta. Moći ćete napisati pismo u kojem jasno izražavate značenje koje lično pridajete određenim događajima i iskustvima.

 

i još mnogo toga korisnog…

▲ vrh strane

Trajanje i dinamika kursa Engleski – Srednji

Na raspolaganju su vam dva modela obuke:

  • mini grupe
  • individualna

Kurs “Engleski – Srednji” u grupi traje 50 školskih časova(oko osam sedmica). Nastava se pohađa tri puta nedeljno po tri školska časa (dva i po sata ). Prijavite se već danas za mini-grup obuku i na raspolaganju su vam dva termina:

  • 14:00-16:30
  • 11:30-14:00

kao i dve kombinacije dana:

  • ponedeljak – sreda – petak
  • utorak – četvrtak – subota

Ukoliko obuku pohađate individualno (polaznik sam sa instruktorom) obuka traje 40 školskih časova i na raspolaganju su vam termini tokom celog dana, od 9:00h do 22:00h, no u dogovoru sa predavačima možete ih menjati, kao i intezitet obuke (svaki drugi dan, svaki dan…). Nastava se pohađa tri puta nedeljno po tri školska časa (dva i po sata ).

▲ vrh strane

Cena obuke Engleski (Srednji)

Cena grupne nastave: ? Din.

Cena individualne nastave: ? Din.

Iskoristite! Plaćanje je moguće izvršiti u 2 dela: Prvi deo po započetoj obuci i drugi na polovini kursa.

▲ vrh strane

ZAKAZANI KURSEVI »

Autodesk Revit Architecture

Od 24.01.2020 u terminu od: 19:30h

AutoCAD 2D

Od 25.08.2019 u terminu od: 17:00h

Adobe Grafički Dizajn Paket

Od 06.02.2020 u terminu od: 09:00h

Adobe Photoshop

Od 22.08.2019 u terminu od: 14:00h

MS Office Paket

Od 21.08.2019 u terminu od: 11:30h

Java (Osnove)

Od 22.08.2019 u terminu od: 16:30h

MS Excel

Od 21.08.2019 u terminu od: 16:30h

Adobe Illustrator

Od 26.08.2019 u terminu od: 16:30h

Programski Jezik C

Od 20.08.2019 u terminu od: 19:00h

Spremni za prijavu?

Pozovite odmah 060 310 50 35 i zakažite obuku!
Ili učinite to putem našeg websajta »


Imate posebne zahteve? Iskoristite mogućnost prilagođavanja javnih kurseva i obuka vašim potrebama.

NOVO!!!

Škola PRIVET Advance® Creative Training Center organizuje časove matematike i fizike za studente i srednjoškolce.