Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/content/54/6950354/html/advancesolutions.org/index.php:3) in /home/content/54/6950354/html/advancesolutions.org/wp-content/plugins/adv_captcha/adv_captcha.php on line 12

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/content/54/6950354/html/advancesolutions.org/index.php:3) in /home/content/54/6950354/html/advancesolutions.org/wp-content/plugins/adv_captcha/adv_captcha.php on line 12
Napredna matematika (ispitni zadaci) | Advance Škola računara Microsoft Obuke Kursevi Adobe Grafički Dizajn Web dizajn Programiranje Matematika za fakultete

Napredna matematika (ispitni zadaci)

Ispitni zadaci sa Ekonomskog fakulteta i Više poslovne škole

20% Popusta na kurseve Matematike! Do kraja oktobra! Pozovite odmah!
Pažnja! pogledajte obavezno i sekciju Matematika »

Matematika?

Matematika (grčki: μαθηματική što znači učenje) je formalna i egzaktna nauka koja je nastala izučavanjem figura i računanjem s brojevima.

Matematika je jedna od najvažnijih disciplina za čovekovo funkcionisanje. Matematički principi se prožimaju kroz sve sfere života i delovanja pa je time važnost poimanja tih principa još veća. Za pravilnu dedukciju i savladavanje životnih problema, matematika je više nego neophodna. Učenjem matematike u stvari trenirate svoje rasuđivanje i logiku, kako bi u ključnim životnim problmemima mogli pravlino da reagujete.

Kako je poznato da je obrazovni sistem u Srbiji, pa recimo, manjkav, studenti dolaze u poziciju da ne operišu fundamentalni znanjima iz oblasti matematike i poimanjem logike neophodne za rešavanje kompleksnijih problema što se vremenom studiranja pretvara u sve teže prepreke na njihovom obrazovnom putu i stvara dodatna ograničenja u njihovom kasnijem profesionalnom razvoju.

Tako savladavanje matematike na fakultetima postaje teška i često nepremostiva prepreka. Studenti na savladavanje matematike po nekad potroše i dve do tri godine, a čak je često i matematika uzrok odustajanja od studiranja. Da se to ne bi desilo, potrebno je na matematiku potrošiti što manje vremena, i na kraju uspešno savladati ispit i steći potrebna znanja za lakši nastavak studiranja.

U tom svetlu, naša škola je razradila metodologiju učenja od banalnih primera, preko lakših pa sve do najtežih primera i ispitnih zadataka. Na taj način Vaše znanje iz matematike se postepeno gradi i postaje stabilno.

Položićete ispit u najskorijem mogućem vremenu. Naši predavači imaju iskustvo od 20 godina i tokom kursa će vas podržavati da se direktno suočite sa problemom i položite ispit u najkraćem mogućem roku.

Pripreme za ispit se često pretvore u pakao usled nedovoljnog razumevanja suštine, koncepta i načina na koji se traže rešenja što se relativno lako predupređuje upoznavanjem sa bazičnim matematičkim modelima. Pod pritiskom ispitnih rokova i nedostatka vremena za spremanje matematike, većina pribegava mehaničkom učenju, bubanju, dostupnih zadataka trošeći ogromnu energiju koja bi mogla biti sačuvana ukoliko bi zaista pristupili rešavanju problema na pravi način, takođe većina vas nemože se izboriti sa metodologijom i samom teorijom i zadacima iz matematike, pa je procenat odustajanja od ispita ogroman.

Dođite, posetite nas i naše predavače i uverite se da u maksimalnu otvorenost i spremnost da pomognu u svakom trenutku…

Neka ispit iz matematike postane vaša najdraža uspomena a ocena vredan trofej i početak uspešne karijere!

▲ vrh strane

Ciljevi Kursa / Obuke

Po završetku kursa Napredne Matematike bićete sposobni da samostalno rešavate obimnije i složenije matematičke probleme. Naučićete kako da:

 • Računate granične vrednosti funkcija
 • Radite sa izvodima
 • Koristite integrale za izračunavanje kompleksnih površina tela
 • Radite sa integralima
 • Razlučite šta je diferencijalna jednačina a šta diferencijal
 • Izvršite integraljenje podintegralne funkcije
 • Stvarate grafike funkcija
 • Koristite matrice i matrične metode rešavanja sistema jednačina
 • Pripremite diferencijalnu jednačinu za razdvajanje podintegralnih funkcija
 • Izračunate dobit preduzeća
 • Predvideti pojavu određenog slučajnog događaja…

i još mnogo toga korisnog…

▲ vrh strane

Metodologija Obuke

Dvo i po nedeljna obuka pokriva sve najkorisnije alate i pristupe u matematici, pripreme za prijemni ispit ili polaganje ispita.

Redosled radnji pri rešavanju nekih osnovnih zadataka (što iz sfere algebre što iz sfere analize) je gotovo obavezan predmet našeg podučavanja tj. vežbi.

Teorija se izvodi samo onoliko koliko je potrebno da se izloženo rešenje razume.

Rešavanje različitih tipova zadataka i vežbi koje se sprovode tokom kursa omogućavaju da pored sticanja znanja o Matematici steknete i rutinu u rešavanju zadataka te tako ovladavate svom neophodnom veštinom.

Poimanje principa rada i logike koju Matematika ima kao egzaktna, tačna, nauka olakšava kretanje po nepoznatom terenu tj. snalaženje pri rešavanju zadataka koje niste ranije radili, naučićete šta ne smete u određenom trenutku i gde i kako tražiti rešenja.

▲ vrh strane

Trajanje i dinamika obuke / kursa Napredne Matematike

Obuka Matematike u grupi traje 30 časova (dve i po sedmice). Nastava se pohađa tri puta nedeljno po tri školska časa (dva i po sata).

Prijavite se za grupnu obuku i na raspolaganju su vam termini:

 • od 09:00 do 11:30
 • od 11:30 do 14:00
 • od 14:00 do 16:30
 • od 16:30 do 19:00
 • od 19:00 do 21:30

kao i dve kombinacije dana:

 • ponedeljak – sreda – petak
 • utorak – četvrtak – subota

Ukoliko obuku pohađate individualno (polaznik sam sa instruktorom) obuka traje 21 školski čas i na raspolaganju su vam termini tokom celog dana, od 9:00 do 22:00, i u dogovoru sa instruktorom možete ih menjati, kao i intezitet obuke (svaki drugi dan, svaki dan…).

▲ vrh strane

Cena obuke Napredna matematika (ispitni zadaci)

Cena grupne nastave: ? Din.

Cena individualne nastave: ? Din.

Iskoristite! Plaćanje je moguće izvršiti u 2 dela: Prvi deo po započetoj obuci i drugi na polovini kursa.
20% Popusta na kurseve Matematike! Do kraja Juna! Pozovite odmah!

▲ vrh strane

Preduslovi

Za pohađanje ove obuke neophodno je poznavanje srednjoškolske matematike. Možete se prijaviti svakog radnog dana od 09:00 do 21:30 telefonom ili lično u školi. Prijavu za upis možete popuniti i na web strani online prijava.

▲ vrh strane

Plan Obuke / Kursa – Matematika

Rade se ispitni zadaci, svaki dolazak obuhvata jedan ispit/kolokvijum.

 

▲ vrh strane


Rešavanje suštinskih problema. Bez filosofije.

Bilo da se radi o matematici za fakultete, srednje škole i gimnazije ili o matematici za osnovnu školu oporost, zastarelost i prenatrpanost obrazovnog sistema dovode do česte potreba za dopunskim i vanškolskim časovima. Ne mora biti tako.


Danas na časovima . Sutra samostalno.

Trudimo se da učenicima ne samo objasnimo taj segment koji ih trenutno muči nego da im razvijemo veštine poimanja i učenja koje bi im ubuduće omogućile samostalno rešavanje problema.


▲ vrh strane

ZAKAZANI KURSEVI »

Autodesk Revit Architecture

Od 24.01.2020 u terminu od: 19:30h

AutoCAD 2D

Od 25.08.2019 u terminu od: 17:00h

Adobe Grafički Dizajn Paket

Od 06.02.2020 u terminu od: 09:00h

Adobe Photoshop

Od 22.08.2019 u terminu od: 14:00h

MS Office Paket

Od 21.08.2019 u terminu od: 11:30h

Java (Osnove)

Od 22.08.2019 u terminu od: 16:30h

MS Excel

Od 21.08.2019 u terminu od: 16:30h

Adobe Illustrator

Od 26.08.2019 u terminu od: 16:30h

Programski Jezik C

Od 20.08.2019 u terminu od: 19:00h

Spremni za prijavu?

Pozovite odmah 060 310 50 35 i zakažite obuku!
Ili učinite to putem našeg websajta »


Imate posebne zahteve? Iskoristite mogućnost prilagođavanja javnih kurseva i obuka vašim potrebama.

NOVO!!!

Škola PRIVET Advance® Creative Training Center organizuje časove matematike i fizike za studente i srednjoškolce.